Bold Palates (PDF)
Australia's Gatronomic Heritage
(Sprache: Englisch)
Professor Barbara Santich describes how, from earliest colonial days, Australian cooks have improvised and invented, transforming and "Australianising" foods and recipes from other countries, along the way laying the foundations of a distinctive food...
Leider schon ausverkauft
eBook
15.05 €
7 DeutschlandCard Punkte
sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Bold Palates (PDF)“
Professor Barbara Santich describes how, from earliest colonial days, Australian cooks have improvised and invented, transforming and "Australianising" foods and recipes from other countries, along the way laying the foundations of a distinctive food culture. What makes the Australian barbecue characteristically Australian? Why are pumpkin scones an Australian icon? How did eating lamb become a patriotic gesture? "Bold Palates" is lovingly researched and extensively illustrated. Barbara Santich helps us to a deeper understanding of Australian identity by examining the way we eat. Not simply a gastronomic history, her book is also a history of Australia and Australians. "Australia's leading culinary historian ... both a scholar and passionate practitioner of food writing." - Professor Donna Lee Brien, Central Queensland University
Bibliographische Angaben
- Autor: Barbara Santich
- 2012, Englisch
- ISBN-10: 1743051131
- ISBN-13: 9781743051139
- Erscheinungsdatum: 02.03.2012
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 8.18 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Bold Palates"
0 Gebrauchte Artikel zu „Bold Palates“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Bold Palates".
Kommentar verfassen