Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.11 (ePub)
Safety
(Sprache: Englisch)
- Reviews current research on the main pathogens affecting beef;
- Summarises best practice in pathogen detection and safety management on the farm;
- Discusses methods for ensuring safety in the food chain from slaughter to consumer handling of fresh beef
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
182.99 €
91 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.11 (ePub)“
- Reviews current research on the main pathogens affecting beef;
- Summarises best practice in pathogen detection and safety management on the farm;
- Discusses methods for ensuring safety in the food chain from slaughter to consumer handling of fresh beef
Autoren-Porträt
Edited by Professor Gary R. Acuff, Texas A&M University, USA and Professor James S. Dickson, Iowa State University, USA
Bibliographische Angaben
- 2017, 252 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Gary R. Acuff, James S. Dickson
- Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing
- ISBN-10: 1786760584
- ISBN-13: 9781786760586
- Erscheinungsdatum: 09.06.2017
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 7.84 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.11"
0 Gebrauchte Artikel zu „Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.11“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.11".
Kommentar verfassen