Celebrating Barbecue (ePub)
The Ultimate Guide to America's 4 Regional Styles of 'Cue
(Sprache: Englisch)
Dotty Griffith is the dining editor and restaurant critic of The Dallas Morning News, and has judged numerous recipe contests. She is the author of nine cookbooks, including The Texas Holiday Cookbook, and has written for magazines, including Gourmet...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Celebrating Barbecue (ePub)“
Dotty Griffith is the dining editor and restaurant critic of The Dallas Morning News, and has judged numerous recipe contests. She is the author of nine cookbooks, including The Texas Holiday Cookbook, and has written for magazines, including Gourmet and Travel & Leisure. She lives in Dallas, Texas.
Autoren-Porträt von Dotty Griffith
85 Classic Recipes
Bibliographische Angaben
- Autor: Dotty Griffith
- 2010, 192 Seiten, Englisch
- Verlag: Simon + Schuster Inc.
- ISBN-10: 1439142084
- ISBN-13: 9781439142080
- Erscheinungsdatum: 15.06.2010
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 4.46 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
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