The Century of Taste (PDF)
The Philosophical Odyssey of Taste in the Eighteenth Century
(Sprache: Englisch)
The Century of Taste offers an exposition and critical account of the central figures in the early development of the modern philosophy of art. Dickie traces the modern theory of taste from its first formulation by Francis Hutcheson, to blind alleys...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
164.99 €
82 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „The Century of Taste (PDF)“
The Century of Taste offers an exposition and critical account of the central figures in the early development of the modern philosophy of art. Dickie traces the modern theory of taste from its first formulation by Francis Hutcheson, to blind alleys followed by Alexander Gerard and Archibald Allison, its refinement and complete expression by Hume, and finally to its decline in the hands of Kant. In a clear and straightforward style, Dickie offers sympathetic discussions of the theoretical aims of these philosophers, but does not shy from controversy--pointing out, for instance, the obscurities and inconsistencies in Kant's aesthetic writings, and arguing that they have been overrated.
Bibliographische Angaben
- Autor: George Dickie
- 1996, Englisch
- Verlag: Oxford University Press
- ISBN-10: 0195357132
- ISBN-13: 9780195357134
- Erscheinungsdatum: 04.01.1996
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 10 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "The Century of Taste"
0 Gebrauchte Artikel zu „The Century of Taste“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Century of Taste".
Kommentar verfassen