Chef's Compendium of Professional Recipes (PDF)
117 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
This is a well-established reference and textbook for professional chefs and students. This edition presents essential recipes based on traditional and classic methods, but is simplified and adapted to meet the needs and conditions of the busy professional kitchen.
Trends towards healthy and safe eating are taken into account and alternatives are suggested to certain ingredients to meet this demand. Vegetarian recipes are also included.
- Autoren: Edward Renold , David Foskett , John Fuller
- 2012, 3. Auflage, 416 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1136078622
- ISBN-13: 9781136078620
- Erscheinungsdatum: 17.08.2012
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 16 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Chef's Compendium of Professional Recipes".
Kommentar verfassen