Cooking in Cajun Country (ePub)
(Sprache: Englisch)
Travel through southern Louisiana and you'll quickly learn that Cajun cooking is more than a heavy dose of black pepper or a splash of tangy hot sauce. With more than 100 authentic Cajun recipes from Louisiana's Acadian parishes, now home cooks can create...
Leider schon ausverkauft
eBook
9.94 €
4 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Cooking in Cajun Country (ePub)“
Travel through southern Louisiana and you'll quickly learn that Cajun cooking is more than a heavy dose of black pepper or a splash of tangy hot sauce. With more than 100 authentic Cajun recipes from Louisiana's Acadian parishes, now home cooks can create lip-smacking recipes such as Andouille-Stuffed Pork Loin, Butter Beans with Sausage, Grand Chenier Crawfish Jambalaya, Sweet Potato en Brochette, and Tried-and-True Pecan Pie. You will also learn a little about the history, people, and culture from which the Cajun cuisine originated. Breaux shows how a true Cajun cookstraditional meals as well as the modern methods of preparing delicious home-cooked meals.
Bibliographische Angaben
- Autor: Chere' Coen
- 2009, Englisch
- ISBN-10: 1423612469
- ISBN-13: 9781423612469
- Erscheinungsdatum: 01.08.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Cooking in Cajun Country"
0 Gebrauchte Artikel zu „Cooking in Cajun Country“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Cooking in Cajun Country".
Kommentar verfassen