CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin (PDF)
First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.
78 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.
- 2020, 518 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Miloslav Rechcigl Jr.
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000693716
- ISBN-13: 9781000693713
- Erscheinungsdatum: 29.06.2020
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 24 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin".
Kommentar verfassen