Dim Sum (PDF)
(Sprache: Englisch)
In this fully illustrated book, Chef Chan reveals his secrets to making these delicious bite-sized delights. Old and forgotten recipes such as Twin Sausage Rolls (Lap Cheong Qun) and Soup Dumplings (Kun Tong Bao) are recalled, when unique new creations such...
Leider schon ausverkauft
eBook
23.75 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Dim Sum (PDF)“
In this fully illustrated book, Chef Chan reveals his secrets to making these delicious bite-sized delights. Old and forgotten recipes such as Twin Sausage Rolls (Lap Cheong Qun) and Soup Dumplings (Kun Tong Bao) are recalled, when unique new creations such as Sugar Cane Jelly and Green Tea Glutinous Rice Balls are also introduced. Chef Chan's creative and daring approach to dim sum also sees him as reinventing traditional favourites and giving them new textures and tastes. Here, Steamed Roast Pork Buns (Char Siew Bao) have been given a twist with the addition of preserved vegetables, and Egg Tarts (Dan Tat) have been given a lift with ginger juice. Expand your culinary repertoire with Dim Sum.
Bibliographische Angaben
- Autor: Chan Chen Hei
- 2009, Englisch
- ISBN-10: 981436195X
- ISBN-13: 9789814361958
- Erscheinungsdatum: 02.01.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 14 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Dim Sum"
0 Gebrauchte Artikel zu „Dim Sum“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Dim Sum".
Kommentar verfassen