Food Composition and Analysis (PDF)
Methods and Strategies
(Sprache: Englisch)
This book covers methods and strategies related to food composition and analysis. Topics include antioxidant activity of maize bran arabinoxylan microspheres; active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food; enzymes for the...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Composition and Analysis (PDF)“
This book covers methods and strategies related to food composition and analysis. Topics include antioxidant activity of maize bran arabinoxylan microspheres; active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food; enzymes for the flavor, dairy, and baking industries; membrane technology in food processing; tenderization of me
Bibliographische Angaben
- 2014, 424 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: A. K. Haghi, Elizabeth Carvajal-Millan
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1482231662
- ISBN-13: 9781482231663
- Erscheinungsdatum: 01.05.2014
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 18 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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