Food Engineering (ePub)
Emerging Issues, Modeling, and Applications
(Sprache: Englisch)
This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the key concepts of food engineering, Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications presents the...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
122.99 €
61 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Engineering (ePub)“
This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the key concepts of food engineering, Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications presents the information in four parts: Modeling in food engineering; Research advances in food engineering; Role of food engineering in human health; Emerging issues and applications in food engineering.
Autoren-Porträt
Meghwal, Murlidhar; Goyal, Megh R.
Bibliographische Angaben
- 2016, 396 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Murlidhar Meghwal, Megh R. Goyal
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1315342022
- ISBN-13: 9781315342023
- Erscheinungsdatum: 18.11.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 14 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Food Engineering"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food Engineering“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Engineering".
Kommentar verfassen