Food Forensics (PDF)
33 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
This book explains how plants, and in turn animals eating those plants, assimilate stable isotopes and trace elements from their environments. The book emphasises the use of correct methods for sample preparation and measurement so that data can be compared to existing datasets, with a dedicated chapter discussing interpretations.
- 2017, 352 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: James F. Carter, Lesley A. Chesson
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1498741738
- ISBN-13: 9781498741736
- Erscheinungsdatum: 28.07.2017
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 3.85 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Forensics".
Kommentar verfassen