Food Processing (ePub)
Principles and Applications
(Sprache: Englisch)
This book covers the physical, chemical, and microbiological basis of the different methods of food preservation with special reference to the application of three of the most widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration....
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
247.99 €
123 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Processing (ePub)“
This book covers the physical, chemical, and microbiological basis of the different methods of food preservation with special reference to the application of three of the most widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration. An overview of current technological advances in other methods of preservation completes the book. Emphasizing applications, problem solving, and modeling, the book contains lab experiments, practice problems, and problem sets that correspond with the topics presented. By covering both basic and applied aspects of food processing, it serves as a valuable textbook in food science programs worldwide.
Autoren-Porträt von Hosahalli S. Ramaswamy, Michele Marcotte
Hosahalli S. Ramaswamy, Michele Marcotte
Bibliographische Angaben
- Autoren: Hosahalli S. Ramaswamy , Michele Marcotte
- 2005, 1. Auflage, 440 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1135435979
- ISBN-13: 9781135435974
- Erscheinungsdatum: 23.08.2005
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 7.90 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Food Processing"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food Processing“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Processing".
Kommentar verfassen