Food, Texts, and Cultures in Latin America and Spain (ePub)
(Sprache: Englisch)
A foundational text in the emerging field of Latin American and Iberian food studies
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Produktinformationen zu „Food, Texts, and Cultures in Latin America and Spain (ePub)“
A foundational text in the emerging field of Latin American and Iberian food studies
Autoren-Porträt
Rafael Climent-Espino is associate professor in Spanish and Portuguese at Baylor University. He is the author of Del manuscrito al libro: Materialidad del texto y crítica genética en la novela iberoamericana, 1969-1992.Ana M. Gómez-Bravo is professor of Spanish at the University of Washington. Her most recent book is Comida y cultura en el mundo hispánico.
Bibliographische Angaben
- 2021, 340 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Rafael Climent-Espino, Ana M. Gomez-Bravo
- Verlag: Kensington Books
- ISBN-10: 0826504205
- ISBN-13: 9780826504203
- Erscheinungsdatum: 30.04.2021
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 8.19 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
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