Foodborne Disease Handbook, Second Edition (PDF)
Volume IV: Seafood and Environmental Toxins
(Sprache: Englisch)
A study of foodborne disease, focusing on seafood and environmental toxins. This second edition discusses fish, shellfish, and freshwater and marine organisms affected by agricultural and food processing products, including raw sewage, industrial effluents,...
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Produktinformationen zu „Foodborne Disease Handbook, Second Edition (PDF)“
A study of foodborne disease, focusing on seafood and environmental toxins. This second edition discusses fish, shellfish, and freshwater and marine organisms affected by agricultural and food processing products, including raw sewage, industrial effluents, trash and garbage, pesticide runoff from crop lands and top soils, and more.
Autoren-Porträt von Y. H. Hui
Hui, Y. H.
Bibliographische Angaben
- Autor: Y. H. Hui
- 2018, 2. Auflage, 680 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351080563
- ISBN-13: 9781351080569
- Erscheinungsdatum: 18.01.2018
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 44 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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