Foods & Nutrition Encyclopedia, 2nd Edition, Volume 1 (PDF)
(Sprache: Englisch)
This book covers all aspects of foods - nutrition - health, with adequate historical and interpretive context applicable to many related fields, including medicine, dentistry, nursing, dietetics, nutritional science, homemaking, and food production, processing, distribution and marketing.
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
78.99 €
39 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Foods & Nutrition Encyclopedia, 2nd Edition, Volume 1 (PDF)“
This book covers all aspects of foods - nutrition - health, with adequate historical and interpretive context applicable to many related fields, including medicine, dentistry, nursing, dietetics, nutritional science, homemaking, and food production, processing, distribution and marketing.
Autoren-Porträt von Marion Eugene Ensminger, Audrey H. Ensminger
Marion Eugene Ensminger, Audrey H. Ensminger
Bibliographische Angaben
- Autoren: Marion Eugene Ensminger , Audrey H. Ensminger
- 2023, 2. Auflage, 1216 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000942996
- ISBN-13: 9781000942996
- Erscheinungsdatum: 21.07.2023
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 189 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Foods & Nutrition Encyclopedia, 2nd Edition, Volume 1"
0 Gebrauchte Artikel zu „Foods & Nutrition Encyclopedia, 2nd Edition, Volume 1“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Foods & Nutrition Encyclopedia, 2nd Edition, Volume 1".
Kommentar verfassen