Green Extraction Techniques in Food Analysis / Current and Future Developments in Food Science Bd.3 (ePub)
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
This book aims to inform readers about the latest trends in environment-friendly extraction techniques in food analysis. Fourteen edited chapters cover relevant topics. These topics include a primer green food analysis and extraction, environment-friendly solvents, (such as deep eutectic solvents, ionic liquids, and supramolecular solvents), and different extraction techniques.
- 2000, 630 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Merichel Plaza, María Luisa Marina
- Verlag: Bentham Science Publishers
- ISBN-10: 9815049453
- ISBN-13: 9789815049459
- Erscheinungsdatum: 27.01.2000
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Ohne Kopierschutz
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Green Extraction Techniques in Food Analysis / Current and Future Developments in Food Science Bd.3".
Kommentar verfassen