Handbook of Biochemistry (PDF)
Section D Physical Chemical Data, Volume I
(Sprache: Englisch)
This first volume of the handbook contains data on amino acids which consists of the coefficients of solubility in water, heat capacities, entropies of formation, and heats of combustion. CsCI solution isokinetic glycerol and sucrose gradients for density...
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Produktinformationen zu „Handbook of Biochemistry (PDF)“
This first volume of the handbook contains data on amino acids which consists of the coefficients of solubility in water, heat capacities, entropies of formation, and heats of combustion. CsCI solution isokinetic glycerol and sucrose gradients for density gradient centrifugation and the temperature dependence for select compounds are included.
Autoren-Porträt von Gerald D Fasman
Gerald D Fasman
Bibliographische Angaben
- Autor: Gerald D Fasman
- 2018, 3. Auflage, 552 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351080873
- ISBN-13: 9781351080873
- Erscheinungsdatum: 19.04.2018
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 44 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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