Handbook of Food Engineering (PDF)
The primary mission of the third edition of Handbook of Food Engineering is to provide the information needed for efficient design and development of processes used in the manufacturing of food products, along with supplying the traditional background on these processes.
167 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
The primary mission of the third edition of Handbook of Food Engineering is to provide the information needed for efficient design and development of processes used in the manufacturing of food products, along with supplying the traditional background on these processes.
- 2018, 3. Auflage, 1230 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Dennis R. Heldman, Daryl B. Lund, Cristina Sabliov
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 0429831579
- ISBN-13: 9780429831577
- Erscheinungsdatum: 19.12.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 126 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Handbook of Food Engineering".
Kommentar verfassen