Handbook of Frozen Foods (PDF)
(Sprache: Englisch)
Collecting an impressive amount of professional expertise on frozen food science, technology, and engineering, this reference describes the manufacture, processing, inspection, and safety of frozen foods-surveying a wide range of topics in frozen food...
Leider schon ausverkauft
eBook
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Handbook of Frozen Foods (PDF)“
Collecting an impressive amount of professional expertise on frozen food science, technology, and engineering, this reference describes the manufacture, processing, inspection, and safety of frozen foods-surveying a wide range of topics in frozen food packaging, quality, and shelf-life from more than 50 of the most respected leaders in the field.
Bibliographische Angaben
- 2004, Englisch
- Herausgegeben: Y. H. Hui, Isabel Guerrero Legarreta, K. D. Murrell, Miang Lim, Paul Cornillon
- Verlag: Marcel Dekker, Inc.
- ISBN-10: 0824750764
- ISBN-13: 9780824750763
- Erscheinungsdatum: 01.03.2004
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Handbook of Frozen Foods"
0 Gebrauchte Artikel zu „Handbook of Frozen Foods“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Handbook of Frozen Foods".
Kommentar verfassen