Handbook of Olfaction and Gustation (PDF)
(Sprache: Englisch)
Examines the biochemistry, physiology, and anatomy of the olfactory, gustatory, and trigeminal chemosensory systems. The text explores the role of olfactory assessment in disease diagnosis and provides an up-to-date review of chemosensory research. in the...
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Produktinformationen zu „Handbook of Olfaction and Gustation (PDF)“
Examines the biochemistry, physiology, and anatomy of the olfactory, gustatory, and trigeminal chemosensory systems. The text explores the role of olfactory assessment in disease diagnosis and provides an up-to-date review of chemosensory research. in the medical, food, beverage, flavour, perfume, and energy industries.
Bibliographische Angaben
- 2003, 1176 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Richard L. Doty
- ISBN-10: 0203911458
- ISBN-13: 9780203911457
- Erscheinungsdatum: 27.03.2003
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
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