Hobbs' Food Poisoning and Food Hygiene (PDF)
(Sprache: Englisch)
This unique textbook takes a holistic approach to food poisoningand food hygiene, explaining in clear and non-technical language the causes of food poisoning with practical examples from 'real-life' outbreaks.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Hobbs' Food Poisoning and Food Hygiene (PDF)“
This unique textbook takes a holistic approach to food poisoningand food hygiene, explaining in clear and non-technical language the causes of food poisoning with practical examples from 'real-life' outbreaks.
Autoren-Porträt von Jim McLauchlin, Christine Little, Betty C. Hobbs
Jim McLauchlin PhD, Health Protection Agency Centre for Infections, London, UK Christine Little PhD, LLM, Health Protection Agency Centre for Infections, London, UK
Bibliographische Angaben
- Autoren: Jim McLauchlin , Christine Little , Betty C. Hobbs
- 2007, 7. Auflage, 360 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1444113747
- ISBN-13: 9781444113747
- Erscheinungsdatum: 29.06.2007
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 23 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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