Introduction to Food Process Engineering (PDF)
(Sprache: Englisch)
This text introduces the basic principles of food engineering, providing readers with a good understanding of what food process engineering encompasses. The text begins with an overview of basic concepts of unit operations, familiarizing readers with...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
130.99 €
65 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Introduction to Food Process Engineering (PDF)“
This text introduces the basic principles of food engineering, providing readers with a good understanding of what food process engineering encompasses. The text begins with an overview of basic concepts of unit operations, familiarizing readers with fundamental ideas regarding processes. It then reviews key topics in food process engineering, covering the physical properties of food, traditional fluid mechanics, and heat transfer. The text examines transport phenomena, momentum, energy, and mass balances, as well as macroscopic balances. It also discusses food processing and food preservation technologies and food packaging.
Autoren-Porträt von Albert Ibarz, Gustavo V. Barbosa-Canovas
Albert Ibarz, Gustavo V. Barbosa-Canovas
Bibliographische Angaben
- Autoren: Albert Ibarz , Gustavo V. Barbosa-Canovas
- 2014, 1. Auflage, 722 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1482219662
- ISBN-13: 9781482219661
- Erscheinungsdatum: 10.04.2014
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 18 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Introduction to Food Process Engineering"
0 Gebrauchte Artikel zu „Introduction to Food Process Engineering“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Introduction to Food Process Engineering".
Kommentar verfassen