Introductory Course to Philosophy of Language (PDF)
Language is what we all share and is our common concern. What is the nature of language? How is language related to the world? How is communication possible via language? What is the impact of language on our reasoning and thinking? Many people are unaware...
Leider schon ausverkauft
eBook
88.39 €
44 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Introductory Course to Philosophy of Language (PDF)“
Language is what we all share and is our common concern. What is the nature of language? How is language related to the world? How is communication possible via language? What is the impact of language on our reasoning and thinking? Many people are unaware that misunderstandings and conflicts during communication occur as a result of the way we use language. This book introduces the central issues in the history of philosophical investigations about the concept of language. Topics are structured with reference to the world's foremost philosophers of language. The book will encourage the reader to explore the depths of the concept of language and will raise an awareness of this distinctive human capacity.
Bibliographische Angaben
- Autor: Ufuk Oezen Baykent
- 2016, 115 Seiten
- Herausgegeben: None
- ISBN-10: 1443898201
- ISBN-13: 9781443898201
- Erscheinungsdatum: 17.08.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Mit Kopierschutz
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Introductory Course to Philosophy of Language"
0 Gebrauchte Artikel zu „Introductory Course to Philosophy of Language“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Introductory Course to Philosophy of Language".
Kommentar verfassen