Inulin-Type Fructans (PDF)
Functional Food Ingredients
(Sprache: Englisch)
Inulin and oligofructose are naturally occurring carbohydrates that have a variety of uses as functional food ingredients. These carbohydrates act as dietary fiber in the digestive system. In addition, inulin and oligofructose are prebiotics that...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
248.99 €
124 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Inulin-Type Fructans (PDF)“
Inulin and oligofructose are naturally occurring carbohydrates that have a variety of uses as functional food ingredients. These carbohydrates act as dietary fiber in the digestive system. In addition, inulin and oligofructose are prebiotics that selectively stimulate the growth of beneficial bacteria in the intestines. They also have applications as a sugar substitute and fat replacer. Written by one of the leading researchers in this field, this monograph thoroughly describes these important natural food ingredients. Of particular interest is the relationship of inulin and oligofructose to lipid metabolism, carcinogenesis, mineral absorption, and the immune system.
Bibliographische Angaben
- Autor: Marcel Roberfroid
- 2004, 392 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 0203504933
- ISBN-13: 9780203504932
- Erscheinungsdatum: 28.10.2004
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 5 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Inulin-Type Fructans"
0 Gebrauchte Artikel zu „Inulin-Type Fructans“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Inulin-Type Fructans".
Kommentar verfassen