Magnetic Resonance in Food Science / ISSN (PDF)
The Multivariate Challenge
(Sprache: Englisch)
The scope of applications of magnetic resonance to food science continues to expand. Recently, the focus has turned to the way in which the interpretation and quantification of magnetic resonance data of complex food systems increasingly requires the...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
149.99 €
74 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Magnetic Resonance in Food Science / ISSN (PDF)“
The scope of applications of magnetic resonance to food science continues to expand. Recently, the focus has turned to the way in which the interpretation and quantification of magnetic resonance data of complex food systems increasingly requires the application of multivariate data analytical protocols. This book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field, including methods of studying metabolic processes both in vivo and in vitro, functional MRI and the sensory perception of food. Content is divided into five sections: sensory science; aroma and flavour; authenticity and quantification of food; functionality, structure and ingredients; applications of solid-state methods; and new NMR methods and instrumentation. Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge is ideal for graduates and researchers as well as for academics and professionals in the field.
Bibliographische Angaben
- 2007, 1. Auflage, 248 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Peter S Belton, S B Engelsen, H J Jakobsen
- Verlag: RSC
- ISBN-10: 1847551270
- ISBN-13: 9781847551276
- Erscheinungsdatum: 31.10.2007
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 7.58 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Magnetic Resonance in Food Science / ISSN"
0 Gebrauchte Artikel zu „Magnetic Resonance in Food Science / ISSN“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Magnetic Resonance in Food Science / ISSN".
Kommentar verfassen