Pasteurisation: a food industry practical guide (second edition) (ePub)
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Adopt best practice in the use of pasteurisation with food and drink products to help assure food safety and maximise product quality. This practical guide explains the principles of pasteurisation and considers its use in the context of a range of manufacturing options in relation to product pH, hurdle technology, curing, multicomponent foods, mixed particulates, hot filling and product cooling. It also explains how pasteurisation processes should be validated and tabulates a list of typical pasteurisation treatments, while emphasising that the heat treatment delivered needs to be assessed on a product-by-product basis.
- Autor: Joy Gaze
- 2011, 71 Seiten, Englisch
- Verlag: The Stationery Office Ltd
- ISBN-10: 0117080993
- ISBN-13: 9780117080997
- Erscheinungsdatum: 16.12.2011
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 0.36 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Pasteurisation: a food industry practical guide (second edition)".
Kommentar verfassen