Seafood (ePub)
Effects of Technology on Nutrition
(Sprache: Englisch)
Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Seafood (ePub)“
Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut
Autoren-Porträt von George M. Pigott, Barbara Tucker
Pigott, George M.; Tucker, Barbara
Bibliographische Angaben
- Autoren: George M. Pigott , Barbara Tucker
- 2017, 384 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351417436
- ISBN-13: 9781351417433
- Erscheinungsdatum: 22.11.2017
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 23 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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