Seafood (PDF)
Resources, Nutritional Composition, and Preservation
(Sprache: Englisch)
This must-have resource focuses on marine food composition as it relates to nutrition. Filled with illustrations and graphs, it describes the biological and technical factors which effect the availability and quality of seafood resources.
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Produktinformationen zu „Seafood (PDF)“
This must-have resource focuses on marine food composition as it relates to nutrition. Filled with illustrations and graphs, it describes the biological and technical factors which effect the availability and quality of seafood resources.
Autoren-Porträt von Zdzislaw E. Sikorski
Zdzislaw E. Sikorski
Bibliographische Angaben
- Autor: Zdzislaw E. Sikorski
- 2020, 256 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000098664
- ISBN-13: 9781000098662
- Erscheinungsdatum: 25.07.2020
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 8.77 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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