Tasting China (ePub)
Stories on Chinese Famous Dishes
The most classic food comes from inheritance while the most attractive flavor originates from hometown.In front of delicacy, smell and taste will be aroused simultaneously: the smell will memorize its aroma while the taste will memorize its sweetness and...
Leider schon ausverkauft
eBook
10.82 €
5 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Tasting China (ePub)“
The most classic food comes from inheritance while the most attractive flavor originates from hometown.In front of delicacy, smell and taste will be aroused simultaneously: the smell will memorize its aroma while the taste will memorize its sweetness and bitterness. The aroma of delicacy will make people recall the past while its taste will make people indulge in the present. It conceals private hobby, hometown sentiment and even vicissitudes of life.Every delicacy is full of emotions. When various ingredients with earth qi, nourished by rain/dew and matched with the five flavors (sweet, sour, bitter, pungent and salty) are brought to your table and touch your tip of tongue, a wonderful memory will be carved deeply in your mind. Sometimes, such a kind of beauty is enough to soothe the life. Sometimes, such a kind of beauty is exactly the power driving life forward.
Bibliographische Angaben
- Autor: Zhao Hongjin
- 2014
- ISBN-10: 7508081110
- ISBN-13: 9787508081113
- Erscheinungsdatum: 01.06.2014
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Mit Kopierschutz
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Tasting China"
0 Gebrauchte Artikel zu „Tasting China“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Tasting China".
Kommentar verfassen