The Book of Cheese (ePub)
(Sprache: Englisch)
Cheese-making as an art has been developed to high stages of perfection in widely separate localities. The best known varieties of cheese bear the geographical names of the places of their origin. The practices of making and handling such cheeses have been...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
1.99 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „The Book of Cheese (ePub)“
Cheese-making as an art has been developed to high stages of perfection in widely separate localities. The best known varieties of cheese bear the geographical names of the places of their origin. The practices of making and handling such cheeses have been developed in intimate relation to climate, local conditions and the habits of the people.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Walter Warner Fisk , Charles Thom
- 2015, 1. Auflage, 332 Seiten, Englisch
- Verlag: Otbebookpublishing
- ISBN-10: 3956766636
- ISBN-13: 9783956766633
- Erscheinungsdatum: 11.08.2015
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 3.07 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "The Book of Cheese"
0 Gebrauchte Artikel zu „The Book of Cheese“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Book of Cheese".
Kommentar verfassen