The Chemistry and Technology of Pectin (ePub)
(Sprache: Englisch)
A fundamental understanding of polymers has evolved in recent years concurrent with advances in analytical instrumentation. The theories and methodologies developed for the galacturonan biopolymers (collectively called pectins) have seldom been discoursed...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
70.95 €
35 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „The Chemistry and Technology of Pectin (ePub)“
A fundamental understanding of polymers has evolved in recent years concurrent with advances in analytical instrumentation. The theories and methodologies developed for the galacturonan biopolymers (collectively called pectins) have seldom been discoursed comprehensively in the context of the new knowledge. This text explains the scientific and technical basis of many of the practices followed in processing and preparing foods fabricated with or containing pectin. The material is presented in a very readable fashion for those with limited technical training.
- Structural analysis
- Commercial extractions methods
- Pectin formulations and tropical fruit analysis
- Molecular mechanisms of gelatin
- Enzymology
- Polymer comformation techniques
- Analytical methods of polymer analysis
Bibliographische Angaben
- 2012, 448 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Reginald H. Walter
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0080926444
- ISBN-13: 9780080926445
- Erscheinungsdatum: 02.12.2012
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 5.51 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Pressezitat
"The book is concise and well written... The text would be a valuable resource for anyone desiring a practical treatise on pectin; it would be especially useful for beginning researchers and students, since clear descriptions of structure, analysis, and utilization are given without experimental details cluttering the text." --JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY AND ANALYSIS
Kommentar zu "The Chemistry and Technology of Pectin"
0 Gebrauchte Artikel zu „The Chemistry and Technology of Pectin“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Chemistry and Technology of Pectin".
Kommentar verfassen