The Gourmet's Guide to Cooking with Beer (ePub)
How to Use Beer to Take Simple Recipes from Ordinary to Extraordinary
(Sprache: Englisch)
Building on the concept of The Spaghetti Sauce Gourmet and The Gourmet's Guide to Cooking with Wine, this book shows how to use beer, ale, stouts, ciders, and nonalcoholic brews such as ginger and root beer as a convenience ingredient that will add nuanced...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
20.99 €
10 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „The Gourmet's Guide to Cooking with Beer (ePub)“
Building on the concept of The Spaghetti Sauce Gourmet and The Gourmet's Guide to Cooking with Wine, this book shows how to use beer, ale, stouts, ciders, and nonalcoholic brews such as ginger and root beer as a convenience ingredient that will add nuanced flavor and earthy flair to your cooking and baking repertoire. Why? Beer, like wine, is versatile. It can be used with nearly every type of food. Use it to marinate meats, flavor stews, punch up sauces for fish, chicken, pasta, vegetables, and take desserts from standard to savvy.
Autoren-Porträt von ALISON BOTELER
Alison Boteler
Bibliographische Angaben
- Autor: ALISON BOTELER
- 2009, 256 Seiten, Englisch
- Verlag: Quarry Books
- ISBN-10: 1616735368
- ISBN-13: 9781616735364
- Erscheinungsdatum: 01.01.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 23 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "The Gourmet's Guide to Cooking with Beer"
0 Gebrauchte Artikel zu „The Gourmet's Guide to Cooking with Beer“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Gourmet's Guide to Cooking with Beer".
Kommentar verfassen