The Routledge Handbook of Food Ethics (ePub)
30 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Mary C. Rawlinson is professor and chair in the Department of Philosophy at Stony Brook University, USA. She is author of Just Life (Columbia University Press, 2016) and editor of many volumes. She is also the editor of the International Journal of Feminist Approaches to Bioethics.
Caleb Ward is an instructor and PhD student in philosophy at Stony Brook University, USA. He is editor of Global Food, Global Justice: Essays on Eating under Globalization (with Mary C. Rawlinson, Cambridge Scholars Publishing 2015).
- 2016, 468 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Mary Rawlinson, Caleb Ward
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1317595491
- ISBN-13: 9781317595496
- Erscheinungsdatum: 01.07.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 2.75 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Routledge Handbook of Food Ethics".
Kommentar verfassen