Bestellnummer: 65111949
- Kauf auf Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
1.99 €
3.99 €
1.99 €
1.99 €
3.99 €
0.99 €
3.49 €
Sous vide is a method of cooking food in vacuum-sealed pouches in a water bath at an accurately determined temperature. This enables the food to be cooked evenly, retaining the juices and aromas which are often lost by traditional cooking methods. Meat, in particular, becomes tender and succulent when cooked in a sous vide.
Professional chefs such as Heston Blumenthal have favoured this form of cooking for some time and featured it on their TV shows.Now manufacturers are making water baths available at affordable prices for cooking at home so that all of us can benefit from this new method of cooking.
- Autor: Norma Miller
- 2015, Englisch
- Verlag: Constable & Robinson Ltd.
- ISBN-10: 0716023393
- ISBN-13: 9780716023395
- Erscheinungsdatum: 02.04.2015
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 0.42 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Schreiben Sie den ersten Kommentar zu "The Sous Vide Recipe Book / Robinson".
Kommentar verfassenStatt 25.00 € 5
16.99 € 4
13.00 €
6.99 €
11.99 €
Statt 31.98 € 8
14.99 € 10
16.99 €
Atlas - Die Geschichte von Pa Salt / Die sieben Schwestern Bd.8
Lucinda Riley, Harry Whittaker
24.00 €

Atlas - Die Geschichte von Pa Salt / Die sieben Schwestern Bd.8
Lucinda Riley, Harry Whittaker
Statt 24.00 € 22
19.99 €
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie den ersten Kommentar zu "The Sous Vide Recipe Book / Robinson".
Kommentar verfassen