Trace Minerals in Foods (ePub)
(Sprache: Englisch)
Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Trace Minerals in Foods (ePub)“
Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco
Autoren-Porträt von K. Smith
Smith\, K.
Bibliographische Angaben
- Autor: K. Smith
- 2020, 1. Auflage, 675 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000147096
- ISBN-13: 9781000147094
- Erscheinungsdatum: 25.11.2020
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 3.31 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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