Trends in Food Engineering (PDF)
(Sprache: Englisch)
Trends in Food Engineering presents a wide vision of food engineering, with an emphasis on topics vital to the food industry today. The first section deals with physical and sensory properties of food. The emphasis in these chapters is on structure-function...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
66.49 €
33 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Trends in Food Engineering (PDF)“
Trends in Food Engineering presents a wide vision of food engineering, with an emphasis on topics vital to the food industry today. The first section deals with physical and sensory properties of food. The emphasis in these chapters is on structure-function relationships, food rheology, and the correlations between physicochemical and sensory data.
Bibliographische Angaben
- 2000, 347 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Jorge E. Lozano, Cristina Anon, Gustavo V. Barbosa-Canovas, Efren Parada-Arias
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1482279088
- ISBN-13: 9781482279085
- Erscheinungsdatum: 07.06.2000
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 82 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Trends in Food Engineering"
0 Gebrauchte Artikel zu „Trends in Food Engineering“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Trends in Food Engineering".
Kommentar verfassen