Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD (DVD)
Your way to successful new foods
The DVD provides a state-of-the-art overview about the benefits of Sensory Evaluation for the development for successful food products.
Leider schon ausverkauft
DVD
Produktdetails
Produktinformationen zu „Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD (DVD)“
The DVD provides a state-of-the-art overview about the benefits of Sensory Evaluation for the development for successful food products.
Weitere Produktinformationen zu „Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD (DVD)“
Sensory Evaluation in the Innovation Process shows how valuable information for the development and optimisation of products and prototypes in the foodstuff and luxury food industries can be obtained by way of modern sensory research in the operational innovation process.Mitwirkende zu „Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD (DVD)“
Verlag: | Behr's Verlag |
Land: | Deutschland |
Autoren-Porträt
Priv. Doz. Dr. Andreas Scharf ist geschäftsführender Gesellschafter des Instituts für Sensorikforschung und Innovationsberatung GmbH, Göttingen, und war vorher wissenschaftlicher Assistent am Institut für Marketing und Handel der Universität Göttingen.
Bibliographische Angaben
- DVD
- Altersempfehlung: Bis 99 Jahre
- Sprache: Englisch
- Unter Mitarb. v. Andreas Scharf u. Robert Möslein
- Studio: Behr's Verlag
- EAN: 9783899472288
Kommentar zu "Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD"
0 Gebrauchte Artikel zu „Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Sensory Evaluation in the Innovation Process (NTSC), DVD".
Kommentar verfassen