Ihre Suche nach „In situ-Technik“ in „Bücher“
State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing
Mohammad U.H. Joardder, Monjur Mourshed, Mahadi Hasan Masud
106.99 €
213.99 €
Verfahrenstechnik / Phasenseparation von O/W-Emulsionen durch Koaleszenz in durchströmten, hydrophoben Membranen
Sandra Hoffmann
49.98 €
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160.49 €
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213.99 €
181.89 €
106.99 €
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Raw Ingredients in the Processed Foods: The Influence of Agricultural Principles and Practices
Mark B. Springett
106.99 €
Nutritional and Analytical Approaches of Gluten-Free Diet in Celiac Disease
Edurne Simón, Idoia Larretxi, Itziar Churruca
53.49 €
Nontraditional Applications of Ultra-High-Pressure Technology in Agricultural Products Processing
Yong Yu
171.19 €
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171.19 €
Food Hygiene and Applied Food Microbiology in an Anthropological Cross Cultural Perspective
Aleardo Zaccheo, Eleonora Palmaccio, Morgan Venable, Isabella Locarnini-Sciaroni, Salvatore Parisi
106.99 €
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Thin film MOFs (SURMOFs) for application in gas separation
Elvia Patricia Valadez Sánchez
42.00 €
P. N. Sprengel: Handwerke und Künste in Tabellen. Sammlung 1
P. N. Sprengel
109.95 €
53.49 €
Modellierungsverfahren für die Konzeption von komplexen Systemen in der Fernsehproduktion
Christiane Janusch
84.99 €
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