Essentials of Food Science

(Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
The fourth edition of this classic text continues to use a multidisciplinary approach to expose the non-major food science student to the physical and chemical composition of foods. Additionally, food preparation and processing, food safety, food chemistry,...
lieferbar
versandkostenfrei

Bestellnummer: 51254731

Buch69.54
In den Warenkorb
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich
lieferbar
versandkostenfrei

Bestellnummer: 51254731

Buch69.54
In den Warenkorb
The fourth edition of this classic text continues to use a multidisciplinary approach to expose the non-major food science student to the physical and chemical composition of foods. Additionally, food preparation and processing, food safety, food chemistry,...

Kommentar zu "Essentials of Food Science"

Andere Kunden kauften auch

Mehr Bücher von Vickie A. Vaclavik

Weitere Empfehlungen zu „Essentials of Food Science “

0 Gebrauchte Artikel zu „Essentials of Food Science“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich