Functionality of Food Phytochemicals
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Functionality of Food Phytochemicals “
Inhaltsverzeichnis zu „Functionality of Food Phytochemicals “
- Peeling the Onion; E. Block, et al.- Health Promoting Phytochemicals in Citrus Fruit and Juice Products; A. Montanari, et al.
- Chemopreventive Agents in Foods; B. Stavric
- Constituents of Wild Food Plants; A. Sotelo
- Biology and Biochemistry of Underground Plant Storage Organs; H.E. Flores, T. Flores
- Behavioral Determinants for the Ingestion of Food Phytochemicals; T. Johns
- Phytochemicals and Wine Flavor; S.E. Ebeler
- Food Colorants from Plant Cell Cultures; F. Cormier
- Transgenic Manipulation of Edible Oilseeds; T. Voelker
- Quantitative Microscopic Approaches to Carbohydrate Characterization and Distribution in Cereal Grains; R.G. Fulcher, et al.
- Index
Bibliographische Angaben
- 1997, 273 Seiten, mit Abbildungen, Maße: 15,7 x 23,5 cm, Gebunden, Englisch
- Herausgegeben: Timothy Johns, John T. Romeo
- Verlag: Springer, Berlin
- ISBN-10: 0306456915
- ISBN-13: 9780306456916
Sprache:
Englisch
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