Industrial Chocolate Manufacture and Use
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Produktinformationen zu „Industrial Chocolate Manufacture and Use “
Inhaltsverzeichnis zu „Industrial Chocolate Manufacture and Use “
1 Traditional chocolate making.- 2 Cocoa bean production and transport.- 3 Sugar.- 4 Milk.- 5 Cleaning, roasting and winnowing.- 6 Cocoa mass, cocoa butter, cocoa powder.- 7 Particle size reduction.- 8 Chemistry of flavour development in chocolate.- 9 Conching.- 10 Chocolate flow properties.- 11 Chocolate temper.- 12 Pumps and tempering.- 13 Enrobers, moulding equipment, coolers and panning.- 14 Vegetable fats.- 15 Recipes.- 16 Instrumentation.- 17 Microbiology of chocolate.- 18 Packaging.- 19 Non-conventional machines and processes.- 20 Chocolate marketing and other aspects of the confectionery industry worldwide.- 21 Future trends.- Useful conversion factors.- Useful physical constants.
Bibliographische Angaben
- 2012, 1994, XVIII, 408 Seiten, Maße: 15,5 x 23,5 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Herausgegeben: S. T. Beckett
- Verlag: Springer, Berlin
- ISBN-10: 1461358795
- ISBN-13: 9781461358794
Sprache:
Englisch
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