Membrane Systems in the Food Production 1
(Sprache: Englisch)
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact.
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Produktinformationen zu „Membrane Systems in the Food Production 1 “
Klappentext zu „Membrane Systems in the Food Production 1 “
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact.
Autoren-Porträt
Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.
Bibliographische Angaben
- VI, 300 Seiten, 57 farbige Abbildungen, 28 Schwarz-Weiß-Abbildungen, Maße: 16,9 x 23,8 cm, Englisch
- Herausgegeben: Alfredo Cassano, Enrico Drioli
- Verlag: De Gruyter
- ISBN-10: 3110742888
- ISBN-13: 9783110742886
- Erscheinungsdatum: 19.07.2021
Sprache:
Englisch
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