Quality Attributes of Muscle Foods

(Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
A major challenge for the meat and seafood industries continues to be that of pro ducing high-quality, wholesome products. Consumers' demand for reduced-fat, low-fat, and fat-free meats (red meat, poultry, and seafood) with acceptable flavor, texture, and...
Voraussichtlich lieferbar in 5 Tag(en)
versandkostenfrei

Bestellnummer: 23878457

Buch213.99
Jetzt vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich
Voraussichtlich lieferbar in 5 Tag(en)
versandkostenfrei

Bestellnummer: 23878457

Buch213.99
Jetzt vorbestellen
A major challenge for the meat and seafood industries continues to be that of pro ducing high-quality, wholesome products. Consumers' demand for reduced-fat, low-fat, and fat-free meats (red meat, poultry, and seafood) with acceptable flavor, texture, and...

Kommentar zu "Quality Attributes of Muscle Foods"

Andere Kunden kauften auch

0 Gebrauchte Artikel zu „Quality Attributes of Muscle Foods“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich