Genetics of Lactic Acid Bacteria / The Lactic Acid Bacteria Bd.3 (PDF)
(Sprache: Englisch)
Beginning with an introduction to relevant genetic techniques, chapters cover all major groups of LAB, including the Bifidobacteria; plasmid biology, gene transfer, phage, and sugar metabolism; gene expression of various LAB; applications for genetically...
sofort als Download lieferbar
Printausgabe 160.49 €
eBook (pdf) -7%
149.79 €
74 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Genetics of Lactic Acid Bacteria / The Lactic Acid Bacteria Bd.3 (PDF)“
Beginning with an introduction to relevant genetic techniques, chapters cover all major groups of LAB, including the Bifidobacteria; plasmid biology, gene transfer, phage, and sugar metabolism; gene expression of various LAB; applications for genetically engineered LAB, including the emerging field of medical applications; and the legal and consumer issues that arise from such applications. This resource will set the benchmark for the state of knowledge of LAB genetics and should be of value to food scientists and other researchers working with LAB in its present and future capacities. Professionals using lactic acid bacteria (LAB) for research and/or as working organisms, whether in food and dairy fermentations or in the exciting new field of clinical delivery agents, will find this book invaluable. In addition, professors teaching under- and post-graduates in microbiology, and postgraduate research students will also find this an essential reference work.
Bibliographische Angaben
- 2012, 2003, 394 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: B. J. Wood, Philip J. Warner
- Verlag: Springer, New York
- ISBN-10: 1461501911
- ISBN-13: 9781461501916
- Erscheinungsdatum: 06.12.2012
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 51 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Genetics of Lactic Acid Bacteria / The Lactic Acid Bacteria Bd.3"
0 Gebrauchte Artikel zu „Genetics of Lactic Acid Bacteria / The Lactic Acid Bacteria Bd.3“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Genetics of Lactic Acid Bacteria / The Lactic Acid Bacteria Bd.3".
Kommentar verfassen