Nutrition (PDF)
CHEMISTRY AND BIOLOGY, SECOND EDITION
(Sprache: Englisch)
This second edition of a standard reference is greatly expanded with updated information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. It offers...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
82.99 €
41 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Nutrition (PDF)“
This second edition of a standard reference is greatly expanded with updated information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. It offers a comprehensive overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, exercise, and the premedical fields. Topics addressed include how nutrients are used at the cellular and organ system levels, the role of nutrients in metabolism, and the role of vitamins and minerals in enzyme activity.
Autoren-Porträt von Julian E. Spallholz, Mallory Boylan, Judy A. Driskell
Spallholz, Julian E.; Boylan, Mallory; Driskell, Judy A.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Julian E. Spallholz , Mallory Boylan , Judy A. Driskell
- 2018, 2. Auflage, 368 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351427407
- ISBN-13: 9781351427401
- Erscheinungsdatum: 24.10.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 10 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Nutrition"
0 Gebrauchte Artikel zu „Nutrition“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Nutrition".
Kommentar verfassen