Food Science and Technology

Trends and Future Prospects (Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
This book presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and...
Erscheint am 12.08.2020
versandkostenfrei

Bestellnummer: 128885832

Buch81.95
Jetzt vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich
Erscheint am 12.08.2020
versandkostenfrei

Bestellnummer: 128885832

Buch81.95
Jetzt vorbestellen
This book presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and...

Kommentar zu "Food Science and Technology"

Andere Kunden kauften auch

Weitere Empfehlungen zu „Food Science and Technology “

0 Gebrauchte Artikel zu „Food Science and Technology“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich