The Meat Crisis (PDF)
26 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
The new edition of this powerful and challenging book explores these iglobal issues surrounding the production and consumption of meat and dairy animals and products, including cultural and health factors, and the implications of the likely intensification of farming for producers, consumers, animals, and the planet itself.
John Webster is Professor Emeritus at the University of Bristol, UK. He was a founder member of the Farm Animal Welfare Council and is a former President of both the Nutrition Society and the British Society for Animal Science. His books include 'Animal Husbandry Regained' (Routledge, 2012), 'Understanding the Dairy Cow', 'Animal Welfare: A Cool Eye towards Eden', and 'Animal Welfare: Limping towards Eden'.
- 2017, 2. Auflage, 390 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Joyce D'Silva, John Webster
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1317203143
- ISBN-13: 9781317203148
- Erscheinungsdatum: 23.08.2017
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 2.75 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Meat Crisis".
Kommentar verfassen